in heel Vlaanderen en Nederland
Ads

Aanmelding loodgieters

Vermelding op onze Loodgieters gids

Herken je het volgende ?

 • Uw bedrijf heeft nood aan meer bezoekers en nieuwe potentiële klanten / cliënten.
 • Je hebt een mooie website maar deze heeft te weinig of bijna geen gerichte bezoekers.
 • Je beschikt over een website met vele bezoekers maar deze nemen bijna geen contact met u op.
 • U bent op zoek naar een eenvoudige manier om met uw product of dienst gevonden te worden.
 • Je wenst meer erkenning met uw product of dienst in uw gemeente of dorp en eventueel misschien zelfs verder.
 • Uw bedrijf heeft niet de middelen om geld te vergooien aan het verkrijgen van zomaar wat bezoekers.

Wat heb je nodig ?

 • Gerichte bezoekers die contact met u opnemen omdat u aanbiedt wat ze nodig hebben.
 • Tevreden bezoekers omdat ze niet misleid werden door misleidende reclame.
 • Bezoekers die de laatste stap bij u zetten omdat ze gevonden hebben wat ze zochten.
 • Erkenning van uw aanwezigheid in uw gemeente, dorp of buurt.
 • Een investering die ook de kans heeft om een opbrengst te geven.
 • Een manier of kans om al dit te bekomen en dit zo goedkoop mogelijk.

Enkele weetjes !

Zoals u waarschijnlijk gemerkt hebt, is een mooi ogende website niet voldoende om nieuwe klanten te verkrijgen. Ook is het niet zo goed om zomaar eender welke bezoeker via betaling naar uw website te trekken! Bezoekers die geen interesse hebben in uw dienst of product zullen je ook nooit benaderen. Als men een internetgebruiker een duwtje geeft naar de verkeerde richting (website), zal deze niet zo tevreden zijn met het resultaat en maak je eerder een slechte slechte reclame voor uw bedrijf dan een goede.

Een bezoeker die via onze gids naar uw website doorklikt, is een potentiële klant/cliënt! Deze bezoeker was reeds op zoek naar jouw product of dienst in hun nabije locatie.

Wat je dus nodig hebt zijn bezoekers die op zoek zijn naar een product of dienst in jouw buurt. Deze zullen eender contact met u opnemen als zomaar om het even welke bezoekers die eigenlijk naar iets anders op zoek waren.

Laat ons uw Loodgietersbedrijf helpen!

Wij kunnen uw bedrijfsinformatie plaatsen op één van onze pagina’s die behoren tot uw gemeente of dorp. Zoals u gemerkt heeft, hebben onze pagina’s steeds een goede score in de zoekmachines als men uw product of dienst zoekt in uw gemeente of dorp. Onze pagina’s zijn dan ook gemaakt om goed te scoren zodat u mee kan genieten van nieuwe gerichte en waardevolle bezoekers.

We hebben dit gerealiseerd doordat wij kennis hebben van zaken. Wij bouwen reeds jaren websites en weten hoe men de juiste mensen kan bereiken en wat we ervoor moeten doen. Maak mee gebruik van onze kennis door uw informatie bij ons te laten plaatsen.

Wat kost een vermelding van uw Loodgietersbedrijf op onze Loodgieters Gids?

Wel, wij trachten dit voor u zo goedkoop mogelijk te maken, maar u beseft waarschijnlijk wel dat ook wij kosten hebben en niet gratis kunnen werken. Niettegenstaande weten wij ook goed hoe moeilijk het soms is als bedrijf om bekendheid te krijgen.

Wij stellen u hieronder dan ook graag onze gunstige tarieven voor:
Promo 1: 50€ per jaar
We plaatsen uw bedrijfsnaam met uw gewenste contactgegevens en een rechtstreekse link naar uw website onderaan de pagina van uw gemeente of dorp.

Promo 2: 100€ per jaar
Plaatsing van een link onderaan de pagina van uw gemeente die verwijst naar een volledige pagina die beschikt over uw bedrijfsinformatie. Hierop vermelden we bv waarvoor onze bezoekers bij u terecht kunnen en hoe ze contact met uw bedrijf kunnen opnemen. Eventueel is het mogelijk dat we 1 gewenste afbeelding op de gemaakte pagina plaatsen (ook een logo is toegestaan).

Promo 3: 150€ per jaar
Een link Vermelding rechtstreeks naar uw eigen website en dit op de linker of rechterkant van elke hoofdpagina van elk gemeente of dorp. Dit zijn ongeveer 2500 pagina’s met uw link vermelding.

Promo 4: 200€ per jaar
Dit is de max ! We maken hier gebruik van “Promo 2 + Promo 3” aan een besparende prijs. Op deze manier kunnen onze bezoekers u bijna niet meer ontwijken. Je staat vermeld op iedere gemeente/dorps pagina met een link naar een pagina met al uw gewenste gegevens. Van daaruit kan men dan eenvoudig contact met u maken. Met deze optie bespaar je 50€ op de normale prijs van 250€.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

De betalingsmethode

U betaald ons het bedrag van de gekozen Promo via overschrijving met onze bankgegevens die hieronder vermeld worden:

Leovacity – Medizon
Monnikenhofstraat 48
2040 Berendrecht
België

Bankrekeningnummer: 7805-9125-5126
SWIFT code: GKCCBEBB
IBAN: BE59 7805-9125-5126

Na ontvangst van uw betaling zenden wij u per e-mail een factuur toe waarop vermeld staat dat u reeds via overschrijving betaald hebt. Dit factuur kan je eventueel als kost inbrengen voor uw bedrijf.

Overtuigd ?

Neem snel contact met ons op en zend ons al uw bedrijfsgegevens door die je vermeld wenst te hebben via het onderstaand formulier. Laat ons weten welke promo je verkiest en we maken er zo snel mogelijk werk van.

[si-contact-form form=’2′]

Google
Aangepast zoeken
Goedkoop mobiel internet

Word een Viking